Uncategorized

Kan TNT være din neste foretrukne partner?

Billigpakke.no har i mange år gjort en dyd av å hjelpe våre kunder med å få de mest effektive fraktløsningene på markedet. Vi har vært upartiskhver dag – og ønsker alltid å være det, det sikrer at du som kunde alltid kan være sikker på at du får riktig veiledning.

Som selskap i Norge kan det ofte være vanskelig å se hvilke partnere du skal jobbe med.

TNT kan i mange tilfeller være en god innsats for en stabil partner. Det er et selskap med mange års erfaring som har svært sterk kompetanse i både innenlands og utenlandsk frakt. I tillegg tilbyr de også mange forskjellige løsninger under samme tak, noe som betyr at du kan få en løsning du kan bruke i mange år fremover – selv om bedriftens behov endres.

Passer TNT til dine forretningsbehov?

Det våre kunder vanligvis alltid spør oss om er hvor de får den beste prisen. Men prisen er ikke nødvendigvis avgjørende når det gjelder frakt. Spør deg selv om det er verdt å spare 3 kroner i frakt hvis pakken kommer en dag senere? Ikke nødvendigvis. Kundene dine vil sikkert sette pris på leveringraskere enn å spare noen pennies.

TNT priser

Det første vi alltid gjennomgår med selskaper som kontakter oss er hva deres behov er. Trenger de daglige forsendelser? Ukentlig? Er disse enhetsvarer, varer i forskjellige dimensjoner, kjøl eller fryser? Kort sagt, det kan være mange ting du må holde styr på for å sikre at du får den riktige løsningen – før du begynner å snakke pris. Hvis du vil vite om TNT kan betjene bedriften din, er du alltid velkommen til å kontakte oss, hvoretter vi snakker om hva du trenger.

Er det dyrere for meg å velge TNT?

Som utgangspunkt trenger det ikke å være dyrere for deg å velge TNT enn hvis du bruker noen annen transportør. I noen henseender er TNT billigere og på andre punkter tnt vil bli dyrere. Akkurat som alle andre leverandører.

Det er imidlertid verdt å huske at du alltid kan bruke kalkulatoren vår til å undersøke prisene og betingelsene for leveransene dine. Enten du regelmessig sender de samme typene forsendelser eller om du trenger en pris fra tid til annen, kan du bruke nettstedet vårt til å sammenligne priser, blant annet følgende: TNT sammen med mange andre leverandører.

En av fordelene med å velge TNT – som også kan gjøre det litt billigere er at TNT er en av de største fagforeningene– og budfirmaeri Norge. Dette betyr at de har vanlige ruter rundt om i landet, noe som kan hjelpe deg med å spare mye penger. I stedet for å bruke en liten transportør som bare trenger å transportere pakken til mottakeren, vil TNT sannsynligvis allerede ha en bil på vei i den retningen.

Det betyr også at du går inn i en bedrift der ting er under kontroll. Det kan potensielt redde deg fra mange problemer og hodepine – og ikke minst forsinkelser. Forsinkelser er noen av de tingene som kan koste deg dyrt til slutt.

Hvorfor velge TNT?

TNT er i stand til å levere på mange parametere. Dette betyr at du er trygg på om det er behov for spesielleleveranser. Her vil du få muligheten til å sende via både bil, fly ogbåt. Så det er en fraktavtale som kan vokse og utvikle seg med virksomheten din uten å måtte bytte leverandør.

En annen fordel med TNT er at de har over 70 års erfaring. Dette betyr at det ikke er mye å overraske dem, både i forhold til forsinkelser, helligdager, skikker – og alle de andre tingene som kan holde tritt med en fraktavtale. Mange av kundene som kontakter oss fordi de har problemer med deres fraktservice har vanligvis hatt problemer med internasjonal frakt. I de fleste tilfeller har det vært på grunn av retur av en pakke i toll, medtrukket tilbake, eller på annen måte  opplever problemer underveis.

Forsinkelser kan være dyrere enn prisøkninger

Akkurat denne typen situasjon kan koste deg og din virksomhet dyrt. Hvis en viktig forsendelse til en kunde går tapt eller forsinkes, kan det i mange tilfeller koste deg kundeforholdet. Det samme gjelder hvis kunden har en ubehagelig opplevelse med transportøren, da kundene ofte ser dem som en utvidet del av virksomheten din.

Hvis du ser det på denne måten, kan du derfor ofte spare penger på lang sikt ved å velge en leverandør der ting er under kontroll. Du kan vanligvis være sikker på det med TNT. Men selvfølgelig betyr det ikke at du bare må akseptere den første prisen du får. På billigpakke.no hjelper vi flere selskaper med å samle de beste prisene på fraktløsningene sine hver dag.  Vi har gjort det enkelt for deg å sammenligne priser ved å bruke vår online kalkulator, men vi er også alltid tilgjengelig hvis du trenger spesialtilbud.

Trenger du en skreddersydd løsning hos TNT?

Mange av kundene vi har kontaktet oss for å få en langsiktig avtale med noen av fraktselskapene vi henviser til. På grunn av vårt store nettverk, i mange tilfeller har vi vært i stand til å få bedre priser enn du kunne gjøre hvis du bare kontaktet selskapet selv. I tillegg har vi også vært i stand til å identifisere våre kunder trenger riktig, slik at du ikke ender opp med å kjøpe en løsning som er for stor for selskapets behov.