Uncategorized

Fedex

FedEx er et amerikansk fraktselskap grunnlagt i 1971. De var de første til å tilby leveranser over natten, så vel som ved å gi kundene muligheten til å spore sine pakker, som nå er standard i bransjen. Selskapet er representert i over 220 avverdens land, og tilbyr levering dagen etter å ha blitt sendt i hele Europa. Som mange andre shipping tjenester, har de en smart guide på deres hjemmeside, slik at du raskt og enkelt kan finne det beste forsendelses alternativet for deg.

Hvordancondition pakker med FedEx?  

FedEx var det første fraktselskapet som introduserte pakkesporing og-levering morgenen etter, og siden da har tjenester utviklet seg til å bli enda bedre. I dag kan du spore alle forsendelser direkte på nettet, og FedEx inviterer også allekunder til å opprette en konto for å gjøre det enklere å følge pakkene pånettet. Du kan også bestille henting og klargjøre pakken uten engang å måtte logge inn.

Hvilke ulike forsendelsesalternativer tilbyr FedEx?

FedEx innenriks tjenester: Hvis duvil sende et brev eller en pakkeinnenlands, kan du få den levert så tidlig som neste dag. Denne tjenesten kan brukes til forsendelser som veier opptil 68 kg per pakke, og er opptil 274 cm lang. Elementene er plukket opp i virksomheten din, kan du få gratis emballasjeog pakken kan spores hele veien tilmottakeren.

FedEx Europe: selv innen Europa kan du sende pakker på opptil 68 kg hver, og få dem levert om morgenen neste dag med tjenesten Europa først.  Tror du det er greit at de vil bli levert senere neste dag, vil du velge Europa internasjonal prioriteti stedet, og for lavere priser er det også Europa internasjonale økonomien der pakkene kommer på 2-5 virkedager.

FedEx International: for FedEx internasjonale forsendelser er det også de  høyeste alternativene for t,   prioritet og økonomi. Med første pakkene ankommer etter mellom 1-2 dager avhengig av destinasjonen, med prioritet å ta det 2-4 dager og med økonomi mottakeren har vært forsendelse innen 3-6 dager.

FedEx Freight: du som må sende større forsendelser kan i stedet velge FedEx Freight, og deretter kan pakkene veiemellom 68 og 1000 kilo hver. Her er prioritert alternativer for raskere levering og  økonomien for lavere priser, og pakkene vil da ankomme i Europa i 1-3 og 4-5 dager henholdsvis, så vel som til resten av verden i 1-5 og 3-7 dager hhv.

Andre tjenester

Siden FedEx sender mange forskjellige pakker og varer hver dag, har de også utviklet et bredt spekter av tilleggstjenester. Du kan for eksempel be mottakeren om å hente forsendelsen på en FedEx-diski stedet for å fåden levert, få hjelp med hele avslutningsprosessen når du sender internasjonalt og velge om mottakeren må signere når forsendelsen leveres.